30 листопада відбувся день кар'єри в ІТ-2022. Провідні компанії України запропонували студентам факультету різні варіанти співпраці, яка розпочинається вже зараз. 

 Представники

 ✅ MindK, ✅ Netcracker, ✅ EPAM,

✅ SoftServe, ✅Porta One, ✅ Global Logic,

 ✅ BroCoders, ✅ AMC Bridge, ✅ Apptimized

виступили з короткими презентаціями своїх компаній та розповіли які освітні ініціативи (анонси курсів та семінарів) вони розробили спеціально для студентів факультету ЕЛІТ, про свій технологічний стек (мови програмування, технології, механізми організації бізнес-процессів), дали цікаві поради про підготовку першої CV-форми, поділились досвідом успішного початку кар'єри в ІТ.

Cтуденти поспілкувались із представниками ІТ-компаній, що входять до Експертної ради роботодавців за спеціальністю 113 «Прикладна математика» в рамках традиційного заходу Дня кар’єри в ІТ.

Протягом зустрічі директори, регіональні менеджери ІТ-компаній познайомили з вакансіями, вимогами до кандидатів, розповіли про можливості проходження курсів, стажування для студентів.

Дякуємо представникам ІТ-компаній за приділений час та надані поради для успішного старту кар’єри в ІТ на цьому заході, а також постійну підтримку студентів спеціальності 113 «Прикладна математика»!

Якщо Ви не змогли приєднатися до зустрічі онлайн, радимо переглянути відео на YouTube каналі факультету ЕлІТ.

Кабінет Ц-331, тел. (0542) 33-31-55

e-mail: [email protected]

Сумський державний університет,

кафедра прикладної математики та моделювання складних систем,

вул. Римського-Корсакова, 2, м. Суми, 40007