27 вересня 2017 року відбулися урочистості, на яких студентів Сумського державного університету привітали із призначенням стипендії голови Сумської обласної державної адміністрації (ОДА). Стипендія голови ОДА встановлена у 2004 році з метою морального і матеріального заохочення кращих студентів, які виявили особливі успіхи у навчанні, науковій, громадській або спортивній діяльності. Кандидатури майбутніх стипендіатів розглядають на засіданні комісії з призначення стипендії голови облдержадміністрації.

Відповідно до Положення про порядок призначення іменних стипендій голови ОДА та згідно з Розпорядженням голови облдержадміністрації від 12.09.2017 № 519-ОД «Про встановлення у 2017-2018 навчальному році іменних стипендій голови ОДА студентам вищих навчальних закладів області» таку стипендію отримав студент 4-о курсу спеціальності «Прикладна математика»Лук’янихін Олег Вадимович.

Кафедра прикладної математики та моделювання складних систем щиро вітає свого студента та бажає успіхів у навчанні і творчого натхнення!

Кабінет Ц-331, тел. (0542) 33-31-55

e-mail: [email protected]

Сумський державний університет,

кафедра прикладної математики та моделювання складних систем,

вул. Римського-Корсакова, 2, м. Суми, 40007